Все още ли искате да се откажете от половинчатите мерки и най-накрая да направите ремонт в апартамента, за който сте мечтали толкова дълго? В този случай трябва да започнете не с пътуване до строителния магазин, а с правилния избор на изпълнител. Време е да преразгледате

 възгледите си за стилен и функционален интериор. Висококачествен ремонт и довършителни работи ви предлага фирмата за дизайн и ремонт в София „АкваЕМ”.

Искам да ремонтирам апартамента си, откъде да започна?

 

Това е една от най-популярните заявки в интернет, която предшества дълъг и отговорен процес. Собствениците на имоти, които ги задават, се делят на няколко категории, а Вие към коя принадлежите?

  1. Има нужда от перфектен ремонт за адекватни пари. Разбирам, че висококачественото завършване на апартаментите до ключ не трябва да е евтино.
  2. Важно е да се изпълни планираната сума за ремонт на апартамента, но бих искал професионалистите да направят това.
  3. Ще се опитам да намеря най-добрите оферти за цената и ще се надявам апартамента след ремонта да оправдае очакванията.

Да започнем с вариант 3, тъй като той е най-рисковият и се среща по-често от останалите.

Защо не можете да се съсредоточите само върху цените за ремонт на апартаменти

 

Кой обикновено е готов да върши сложна работа за по-малко от това, което диктува пазарът? Вероятно сами знаете отговора на този въпрос, но може би се страхувате да го признаете пред себе си. Измамниците могат да се скрият под прикритието на добросъвестна компания, предлагаща големи отстъпки. Е, или просто предприемчив майстор с химикал без екип от специалисти, наемайки хора на свободна практика за проект. Ясно е, че всички професионални майстори са наети и не чакат да им предложат поне нещо. Така че изпълнителите по правило не са много квалифицирани и търсенето на техните услуги е по-малко от предлагането.
Можете да разпознаете безскрупулни фирми за ремонт в София чрез комбинация от фактори, сред които има като:

  • Липса на споразумение или споразумение, чиито условия изолират Изпълнителя от отговорност за неизпълнение на задълженията. И без Договор, разбира се, едва ли ще докажете, че ремонтът не отговаря на това, което сте платили.
  • Увеличена оценка или завоалирана възможност за промяна на разходите за ремонт на апартамент. Тоест, те отказват да дешифрират видовете работа и тяхната цена. Което, между другото, най-често води до факта, че ви се представят допълнителни споразумения за увеличаване на цената. В крайна сметка, ако не е ясно за какво плащате, тогава можете да поискате повече.
  • Наличие на аванс за работа. Обикновено авансът е необходим, за да се предаде на работниците, наети по проекта, които се съмняват, че ще им бъде заплатено за извършената работа. Освен това те могат да се съмняват както поради репутацията на неизвестна фирма на работодателя, така и поради собствената си несигурност относно качествения резултат. И двата варианта не са добри перспективи за вас.

В „АкваЕМ” договорът се сключва при прозрачни условия, цената е фиксирана, оценката е направена възможно най-подробна за помещенията и няма авансово плащане за работата. Това е накратко. А сега да преминем към следващата опция, спомената под номер 1 по-горе.

Какво е това, перфектен ремонт на апартамент

 

Когато клиентът разбира от самото начало, че за качество трябва да се плати разумна цена, за нас е много по-лесно да водим диалог. Всъщност в този случай пропускаме целия етап, описан по-горе. И в резултат на това възможно негативно преживяване, свързано с това. Между другото, мнозина се обръщат към Ем Строй Ремонти, за да  поръчат проектирането и ремонта на апартамент , след като са платили много за нискокачествени ремонти, въпреки че е трябвало да бъдат спасени. Така че, говорейки за идеалния ремонт, е необходимо да се отбележат основните му характеристики:

Наличие на дизайнерски проект

 

Без проект за интериорен дизайн не можете да направите наистина обмислен ремонт, който да ви подхожда. При нас той се разработва от нулата и включва пълното потапяне на дизайнера в ситуацията. Тоест той трябва да ви разпита за ежедневието, използваните електроуреди, любимите занимания у дома. А също и за това, което абсолютно не ви харесва в дизайна. По-точно, дори не е лесно да се зададе, ние предлагаме на Клиентите да отговорят писмено на въпросите на специално разработения от нас въпросник. Така бавно си спомняте на пръв поглед незначителни моменти. Но всъщност те играят важна роля в създаването на концепцията за ремонт.

Сложна концепция за обновяване

 

Просто изберете стила на интериора и цветовете, които харесвате, и след това го завършете - задънена улица. Това е полумярка, която е напълно несвързана с изпълнението на мечтания ремонт. За да може подсветката да работи в банята и да е удобно да използвате сешоар, броят и местоположението на гнездата трябва да бъдат обмислени предварително. И не само в банята, съответно, но и във всяка стая. Освен това оформлението се променя в зависимост от състава на семейството и техните интереси. Преместваме преградите на мащабирания план в офиса на АкваЕМ, за да уловим най-доброто оформление за вас в дизайнерския проект.

След избор на концепция (стил на дизайна, зониране на пространството) започва грубият ремонт. Именно на този етап се осъществява осъзнаването на вашия комфорт и уют в бъдеще. Това включва преследване на стени за полагане на електрически кабели, инсталиране на инженерни мрежи за работа на вентилационната и климатичната система и т.н. Когато грубият ремонт е направен качествено, включително подравняване на стени, ъгли, тогава финото покритие може да бъде направено безупречно. И без правилната основа, правилното полагане на довършителните материали просто няма да работи. Това между другото е и причина да не се опитвате да пестите пари, наемайки луди екипи за груби ремонти.

Качество в детайлите

 

Преди беше нормално несъвършенствата в облицовките да се скриват зад наслагвания, первази и дебели первази. Днес това вече няма да помогне, приоритетите, както и използваните материали и техники са се променили много. Например, скрит цокъл разкрива кръстовището на довършителните материали по периметъра отдолу. И вградените мебели се фокусират върху равномерността на нишите, подготвени за монтажа им. Всеки извит ъгъл или стена незабавно фокусира вниманието върху себе си, поради неравномерни пропуски и подрязване на материали.

Висококачественият ремонт се вижда от прага с просто око. Привлича вниманието с безупречни фуги и перфектна геометрия на формите. Без кабели, стърчащи комуникации и претрупване на пространството. Всички помещения са изпълнени с естествена светлина и максимално функционални предмети. Модерната декорация на апартамента не толерира излишък, когато например подовата лампа стои на нощното шкафче в спалнята за красота. Работим по светлинен дизайн и обзавеждане, така че всичко в апартамента да има функционално значение и да изглежда като част от едно цяло.

Как можете да изпълните планираната сума, когато искате да поръчате, проектиране и ремонт на апартамент в София

 

В началото на нашата статия дадохме за пример 3 категории клиенти. Но досега разгледахме само варианти 1 и 3. Нека да преминем към ситуации, в които искате да направите добър ремонт, но в същото време да сте сигурни, че компанията няма да започне да променя условията в процеса. Всъщност вече отчасти говорихме за това, предупреждавайки ви срещу безскрупулни компании. Основната защита срещу покачването на цените са условията на Споразумението.

При нас цената на ремонта се знае от самото начало. Освен това към договора прилагаме подробна оценка, която посочва всички видове работа на свой ред и тяхната цена. Освен това видовете работа са посочени по помещения. Тоест, не само ще знаете точно колко струва демонтажът и преустройството. Също така ще ви стане ясно на каква цена ще бъде извършен ремонтът на банята и спалнята по отделно.
Каква е цената за ремонт и довършителни работи в АкваЕМ

Няма да твърдим, че предлагаме ниски цени. Освен това, това не е така и има причини за това. Първо, елитният ремонт, а именно „АкваЕМ” е специализиран в него, просто не може да бъде евтин. Второ, залагаме на индивидуален подход и качество, а не на голям брой поръчки на ниска цена, тези неща са просто несъвместими.

  • Дизайнерският проект индивидуално създаден за вас.
  • Ние предлагаме висококачествен ремонт на апартаменти до ключ от 500 лв до 1200 лв на 1 м2

Нашите мениджъри ще се радват да ви разкажат повече за цените и условията на сътрудничество. Можете да се свържете с АкваЕМ по  всеки удобен за Вас начин . И, разбира се, очакваме ви да се запознаем лично, в нашия уютен офис. Обадете се на телефон 0896221099