Ако не сте пробвали готвене на пилешко филе и крехки зеленчуци на сач значи сте пропуснали един страхотен вкус, който задължително трябва да опитате. Днес ви представяме една бърза рецепта, която се надяваме, че ще ви хареса.


Кратка и вкусна рецепта за пилешки сач
Вземете сач и го намажете с масло. Сложете го на умерено силен огън и го оставете да загрее. Поставете тънко нарязаните пилешки филенца, които предварително може да овкусите със соев сос, сол на вкус и малко черен пипер. Около филетата наредете всякакви зеленчуци. Най-вкусно става с лук, моркови, гъби, чушки и други по ваш избор.
Обръщайте филенцата така, че да се изпекат и от двете страни (нещо като мини пържолки). След като придобият червен цвят може да ги поднесете с парещия сач на масата. Аромата е невероятен и със сигурност ще се хареса на всички присъстващи на трапезата. Не забравяйте да прибавите и подходяща подложка за сача за да не изгорите масата. Налейте хубаво червено вино в кристални чаши и се наслаждавайте на тази лесна за приготвяне вкуснотия.
Сачът е желан в много заведения
Решихме да ви предложим рецепта за готвене на пилешки сач, тъй като той е поръчван в много заведения. Надяваме се да ви бъде вкусно, но не забравяйте, че винаги може да импровизирате с избора на месо и зеленчуци.
Сачът и всичко приготвено на него е популярен не само у нас. Той присъства дори и в множество игри с готвене. Всичко на него става вкусно и е доста атрактивен за клиентите. Пред вас храната ще пуши, цвърчи и мирише за да ви съблазни още повече.
Ако сте останали доволни от нашата рецепта сервирайте пилешкия сач с добре подбрано питие, което ще зарадва всичко околни. Червените вина например са едно наистина добро хрумване. Пожелаваме ви добър апетит и не спирайте да импровизирате в кухнята.