В днешната ни статия ще ви обясним що е то онлайн телевизия и как да я гледате. В случай, че все още не сте разбрали интернет ви предлага възможност да гледате телевизонни канали от собственият ви компютър без никаква по-специална подготвка. В мрежата ще се натъкнете

на десетки сайтове предлагащи излъчване на популярните телевизии като Канал 1, Бтв, БНТ 2, Нова ТВ, ТВ7 и дори Diema, Планета и други кабелни програми.
За да гледате телевизия по интернет не ви трябват специални програми. Единственото, което може да ви се наложи е да изтеглите Plugin (добавка) към вашия браузър и разбира се да изберете подходящата програма.
Кой е най-добрия сайт за гледане на телевизия по интернет
Този въпрос е много общ но ние все пак ще ви дадем отговор. Може да пускате всякакви интересни програми стига да посетите търсачката и да издирите подходящ сайт за онлайн телевизия. Тук в статията също предлагаме уеб страница с богат каталог на телевизии, които да стартирате още сега.
Каква цена трябва да платите за да гледате онлайн телевизия
Телевизията по интернет е безплатна. Сайтовете, които предлагат различните канали правят това за да ви бъдат полезни, а ако се питате от какво печелят … Отговорът е почти от нищо.
Разбира се винаги има някой друг рекламен банер, който може да подминете в случай, че нямате интерес. По важното в случая е, че без да сте вързали кабелна телевизия, без да имате сателит или каквото и да било друго устройство ще имате достъп до най-известните програми в България и не само.
Това, което трябва да знаем за телевизията по интернет
Тя е безплатна и се пуска удобно. Не изисква специален софтуер или други специфични действия извършени от вас уважаемият потребител. Просто включвате любимия канал, взимате пуканките и се наслаждавате на всякакви интересни тв предавания били те филми, спортни състезания, политически анализи или други. Използвайте компютъра като телевизор и се наслаждавайте на качеството.