Клиновете са въведени в света на модата от Карл Лагерфелд през 90-те и все още са на върха на популярността. Те подчертават всички недостатъци на фигурата, но клиновете се носят от жени от всички възрасти и по целия свят. Дори ако фигурата не отговаря на идеала, това не означава, че не можете да носите клинове, просто трябва да вземете предвид някои характеристики на комбинирането на дрехи, за да създадете успешен образ.

 

Какъв клин да изберете?

Днес тенденцията са клиновете с щампи и разнообразие от модели, но ако има някои недостатъци на фигурата, по-добре е да изберете модел с плътен тъмен цвят. Най-добрият цвят е черен, но можете да изберете тъмносиньо или кафяво. Светли нюанси, хоризонтални ивици или клетка ще добавят обем и скъсят краката. Преди да купите, трябва да вземете решение за размера и да изберете удобни клинове, тъй като моделите, които са твърде тесни, показват всякакви "неравности" по краката. Клинът трябва да покрива плътно краката, но да не ограничава движението.

 

Видове и стилове клинове

Сега има богат избор от клинове: по дължина (до коляно, капри или до пета), по плътност (силно стегнат или с гънки) и по цветова гама. Клинът може да се носи с всякакви обувки, балетки или маратонки. Клинът е подходящ за всеки сезон, като можете да ги комбинирате с много неща. През зимата можете да носите вълнени или плетени клинове под рокли или къси поли, туники, жилетки.

 

Най-идеалният и печеливш вариант е ярък пуловер с широк колан и клин. Има специални клинове за бременни жени. Тези клинове са изработени от естествени материали, които не ограничават движенията и поддържат добре формата си. Клиновете за бъдещи майки обикновено са изработени от мек микрофибър, естествена вълна и памук със специални вложки за корема, което създава още по-голям комфорт от носенето на такива клинове. Новост сред клиновете са клиновете с пуш-ъп ефект.

 

Този модел визуално ще намали обема на жените с извита фигура и ще направи апетитни форми на стройни момичета. Клинът Push-up ще коригира фигурата ви и ще я представи в най-добра светлина. Този детайл от гардероба трябва да е за всяко момиче, което иска да подобри фигурата си чрез добре подбрани дрехи. В онлайн магазина ни можете да изберете всеки модел клин и комбинации към тях. Дамските дрехи са представени тук във всякакви размери, модели и за всеки вкус.

 

Най-предпочитаните варианти за дрехи през пролетта са клиновете. Тези тесни клинове се предлагат в различни стилове: ниско качване на бедрата и с висока талия. Освен плътно прилепнали клинове, има различни щампи под формата на сглобки, джобове, кристали, рисунки и бродерии.

 

Еластичните клинове са подходящи без изключение за жени от всички възрасти. Всъщност универсални панталони, които пасват на всяко облекло. Произвеждат се клинове от памучен плат с малка добавка от синтетични влакна, което ви позволява да се разтягате. Клинът почти измести чорапогащите и панталоните. Те могат да се носят през всеки сезон, просто трябва да изберете правилната плътност на продукта, за да не е горещо през лятото и да не замръзнете през зимата.

 

В комбинация с всякакви дрехи клин може да се носи на всяко събитие, разходка, дори на работа. Основното нещо е правилно да определите размера.