Пътна обстановка - Уили

Добави в Избрани
0.00 ( 0 votes )
Контакт https://whilli.com/patna-obstanovka/
Добавена 2021-11-24 22:01:18
Създадено от

Описание

НАЙ-ОБСТОЙНАТА И АКТУАЛНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ДОСТЪПНА ОНЛАЙН
Българските шофьори вече могат да се информират за състоянието на пътищата у нас по всяко време онлайн тук.
Пътната обстановка, публикувана на сайта на Уили, е достъпна от мобилно устройство и компютър. Тя показва в реално време проблемните участъци на пътя – затворени пътища заради ремонт, катастрофа и опасни отсечки. Шофьорите ще могат да плануват по-добре пътуването си и чрез реални кадри от камери. Те са монтирани на обекти на бензиностанции Петрол по магистрали, главни пътища и гранични пунктове. Кадрите показват състоянието на настилката, метеорологичните условия и дават представа за трафика.
Сайтът на Уили предлага за първи път в България леснодостъпен източник на информация за пътната обстановка. Тя обединява най-важната информация за всички пътуващи.
Информацията в страницата се обновява автоматично на всеки 15-30 секунди. А според създателите предстои до края на 2021 да бъдат добавени още камери на важни артерии, както и допълнителни функционалности за улеснение на потребителите.
За Уили
уили.com е нов автомобилен сайт, изцяло специализиран и концентриран в съдействие за автомобилистите. На сайта могат да се открият редица казуси, свързани със Закона за движение по пътищата, съвети за безопасно шофиране и по-добра поддръжка на колата, както и всички новости, които са значими за ежедневнието на шофьорите в България.

Пдробности

Година ---
Състояние Ново

Местоположение

София
Географски координати: (42.6978634, 23.3221789)
Местоположението на картата може да не е точно

Коментари

Rating

Price
Product state
Shipment

Users' reviews

Log-in to add review

Последни обяви