Вашият счетоводител от друг град

Фирма**Добави в Избрани**
0.00 ( **0 votes** )
**Цената е по договаряне**
**Контакт** 0898320718
**Добавена** 2020-07-17 19:46:09
**Създадено от**
0.00 ( **0 votes** )

**Описание**

Защо е важно Вашият счетоводител да е от друг град?
Пред мнозина предприемачи в България е възниквал въпроса дали си струва да се занимават със счетоводител, който да води счетоводството им от друг, различен от техния град. Отговор едва ли е намиран лесно, поради което този въпрос бива оставян без развитие и ни на него не се обръща повече внимание. Обаче, понякога възникват разни моменти, при които той отново би могъл да изплува и да занимае вниманието на родния предприемач.
В настоящата статия от Счетоводни услуги Русе ЕООД, ще обърнем кратко внимание на една ситуация, която собствениците на бизнес неглижират, макар в много случаи да подозират за нейното негативно действие. Въздействието възниква от наемането на счетоводител, който се е поставил в услуга на определени органи от агенцията по приходите, които в тяхната недобросъвестност го използват за да им донася всякаква информация за бизнеса на фирмата. Стимулът на такъв счетоводител, би бил тези данъчни служители „ да му връщат” услугата като насочват недоволни от своите счетоводители проверявани лица към неговото счетоводно обслужване. Вероятни са други сценарии, в които Вашият счетоводител би предавал важна информация, касаеща стратегическото развитие, както и оцеляване на бизнеса Ви, но акцентираме върху този, защото според някои наши наблюдения е с доста висок процент на вероятност. Макар да имат достъп до доста данни за дейността, все пак тези служители нямат пълната възможност да получават всичко каквото им е нужно, а един близкоразположен счетоводител ще им е изключително удобен, дори само с посещенията които прави местната данъчна служба. Информацията, която се получава от недобросъвестните служители се комбинира с това от което те се възползват чрез служебния им достъп и всичко се продава на недобросъвестни лица или се използва за някакви други користни цели. Такъв сценарии е напълно възможен, предвид необяснимото на пръв поглед изтласкване на неконкурентни браншовици на челни позиции, макар че факторите не са единствено тези, тази ситуация е напълно преодолима. Нейното разрешаване, чрез наемането на счетоводител от друг град и сменяне на обслужващата/компетентна данъчна служба е един много подходящ подход.
Като счетоводители с доста опит, съвсем отговорно потвърждаваме, че всякакви безпокойства могат да се игнорират и да се работи напълно успешно със счетоводител от друг град. Разбира се, не всеки счетоводител е добър организатор и не всеки организатор е добър счетоводител. Предприемачите би трябвало да ги интерсува управленеца дотолкова, доколкото и счетоводителя, в едно отношение което е базирано на отдалечено взаимодействие.
Счетоводителят от друг град е този, който може да се окаже незаменим не само за Вашето счетоводство, но по отношение на фирмената сигурност. Струва си да сте малко по-отговорни в избора и по-внимателни в контрола на Вашия счетоводител.

**Местоположение**

Русе
Матей Стойков, Западна промишлена зона, кв. Сарая, Русе, 7012, България
**Географски координати**: (43.8348301, 25.9335141)
**Местоположението на картата може да не е точно**

**Коментари**

**Rating**

Price
Product state
Shipment

**Users' reviews**

**Log-in to add review**

Последни обяви

 

**Конзола за дебъг на Joomla!**

**Сесия**

**Информация за профила**

**Използвана памет**

**Заявки към базата данни**