Mixoreca е дигитален магазин, който е създаден с цел да е от помощ на всеки един собственик на заведение. Ние предоставяме професионално оборудване за всеки вид заведения. Осигуряваме професионални кухненски уреди, такива за обработка на храна, готварско оборудване, бар уреди и редица други продукти и аксесоари.

 

Готварското ни оборудване се състои от множество продукти с всякаква насоченост. Предоставяме обикновени котлони, печки, фурни и други подобни, както и индукционни такива. Конвекторни изделия също могат да бъдат открити при нас. Парни казани, обръщателни тигани, фритюрници и много други са на ваше разположение по всяко време. Имаме различни топ предложения, които ще внесат високите технологии във вашата кухня.

 

Осигуряваме професионално кухненско оборудване за заведения с различен капацитет, размер и насоченост. Имаме хладилни и затоплящи уреди, машини за вакумиране, за дозиране на тесто и редица други дейности. Предоставяме миксери, преси, индукционни уреди, съдомиялни и дезинфекционни продукти. Същевременно в продуктовата си селекция сме включили и разнообразие от ловератори, модули и работни плотове, за да предоставим възможност за първокласен избор. В каталога ни ще откриете също уреди и инструменти за готвене във вакуум.

 

Продуктовата ни гама включва също и барово оборудване. Всякакви машини, които може да ви бъдат необходими, са подбрани при нас. Това включва уреди за направата на кафе, фреш, сок, шейк и редица други. Имаме ледогенератори и ледотрошачки, диспенсъри и блендери, както и множество вертикални и хоризонтални витрини.

 

Предлагаме също оборудване за бързо хранене. С нашите продукти можете да приготвяте бисквити, гофрети, хотдог и дюнери, понички и палачинки, хамбургери и още много. Осигуряваме разнообразие от преси, скари, микровълнови, тостери и фурни за пица. Имаме на разположение и подбрана селекция от топли и студени витрини.

 

За качествена грижа за вашия ресторант сме приготвили и оборудване за ресторанти и заведения от неръждаема стомана. Множество от плотовете ни, модулите и уредите за обработка на храна са произведени от този материал. По този начин предоставяме на ваше разположение далеч по-хигиенични и дълготрайни инструменти за подготовка на храна.

 

В богатата си селекция сме включили още и оборудване за хотели. Тези отлични решения позволяват на всеки съдържател на хотел да се сдобие с топ предложения, които са необходими в ежедневната дейност на обекта. Присъстват редица аксесоари и инструменти, гарантиращи топ представяне във всяко едно отношение.

 

Колекцията от уреди, инструменти и аксесоари, която сме събрали с толкова грижа и внимание, е изработена от материали от най-високо качество. Интегрираните в производствения процес машини и технологии са първокласни и позволяват постигане на безопасност, високо ниво на изработка и множество функционалности. Осигуряваме продукти за всяко заведение, чийто собственик иска да постигне професионални кухня и бар. Всички уреди са субект на съвременните изисквания за безопасност, качество и хигиена.

 

Многообразни са продуктите ни за обработка на храна. Имаме както машини за рязане, така и такива за пълнене на наденици, чуроси, почистване на миди, мелене на месо и опаковане на хранителни продукти. Осигуряваме също уреди за месене на кайма, за разточване на тесто и вакуумиране. Имаме редица тестобъркачки, пълначки, белачки и банциг машини.

 

Не по-малко цялостна е категорията ни с посуда. Тук ще срещнете всеки един уред, инструмент или аксесоар, от който може да се нуждаете. Това включва съдове за готвене и сервиране, за хранене и приготвяне на ястията, както и, разбира се, за почистване.

 

Предложенията на Mixhoreca са на световно ниво, което се позволява от щателния ни процес по подбор на уредите, които включваме в селекцията си. Гарантираме за качеството на всеки един от тях и същевременно ви предоставяме консултации при нужда. Ако имате въпроси и питания по отношение на оборудването на професионалната си кухня, поддръжката и използването на уредите и инструментите, ние сме винаги насреща. Стремим се да изградим доверени дълготрайни отношения с всеки един наш партньор и предоставяме винаги най-доброто.