В зоната около очите кожата е тънка, деликатна и по-податлива на преждевременно стареене. Първите възрастови промени в тази зона могат да се появят след 25 години. Не са само бръчките. Увисналите клепачи, торбичките или синини под очите също добавят възраст към лицето. Има много начини за премахване на бръчки под очите - от домашни грижи до

Искате ли да запазите за дълго здравето, младежкия ентусиазъм, енергията, блясъка в очите? Искате ли да останете млади тялом и духом дълги години? Събудете интерес у противоположния пол? За да запазите тънък и лек в тялото? Във всяка ситуация да имате спокойствие?

Когато се препоръчва почистване на лицето за розацея, трябва ясно да разберете какви видове процедури са абсолютно неподходящи в тази ситуация. Наличието на розацея

Стриите представляват фини червени линии, които се се развиват в бели ивици, покрити с тънка кожа. Никога няма да се отървете от тях, но те могат да станат по-малко забележими с течение на времето.

Стриите могат да изглеждат неприятно, особено на открита кожа, например на предмишниците в близост до подмишниците и на вътрешната част на бедрата или коленете.

Много продукти за красота се рекламират, като обещаващ и надежден продукт срещу техното премахване. Но защо да губите пари за скъпи лосиони и кремове, когато можете да си ги направите сами у дома?

Ето няколко рецепти за естествени стрии или може да изберете готов крем за стрии от Palmer’s

Шампоаните против косопад перфектно предпазват косата от вредните фактори на околната среда, подхранват и изпълват косата с влага, подобряват кръвообращението и събуждат спящите фоликули. Освен всичко това професионалните шампоани против косопад имат още

Великата Ванга е казвала: „Човек никога няма да чуе себе си, няма да разбере смисъла на своите сънища и не ще се избави от душевни и физически болести, ако не се научи да диша правилно. Колкото и да е странно всички дишат неправилно, губейки взаимовръзката връзка между душата и тялото“.