Красотата върви ръка за ръка с грима – качественият и прекрасният макиаж може мигновено да ни накара да изглеждаме и да се чувстваме действително феноменално в кожата си. Едва ли има дама по света, която да не се е докосвала до изкуството, наречено грим – съумяват ли обаче жените да нанасят и носят своя макиаж правилно? Днешната статия посвещаваме именно на този въпрос – допитахме се до експертите гримьори, които на драго сърце предоставиха на вниманието ни някои безценни съвети, които да имплементираме в ежедневното си използване на грим. Четете нататък, за да подобрите знанията и уменията си в света на красотата.

Добрият грим е онзи, който идеално пасва на типа кожа и формата на лицето

SEO оптимизиране на сайт -  комплекс от работа на уебсайт, който е насочен към подобряване на видимостта в търсещите машини, при органично търсене в Google.

SEO оптимизацията  се състои от 2 вида работа: вътрешна оптимизация и външна SEO. SEO оптимизацията на сайта е набор от мерки, насочени към повишаване на позицията на сайта в резултатите от търсачката за съответни заявки във връзка със страниците на сайта. Методите за оптимизация на уебсайтове се разделят на два вида работа: работа с вътрешни фактори и работа с външни фактори.