С добавянето на модификатори и въздействието на стабилизатори, ПВЦ се превръща в популярен материал за дограма. Чрез добавянето на пластификатори, той може да стане достатъчно гъвкав, за да бъде използван и за кабелни приложения като изолаторна тел. Също ПВЦ се използва

Покупка на интериорни врати от МДФ плоскости

 

Представяте ли си дома на вашите мечти? А виждате ли в тази въображаема картина вратите в дома? Често се оказва, че не отдаваме нужното внимание на интериорни врати, а те са не по-малко важни от всяка друга част от интериора в едно помещение, независимо дали то е работен кабинет или частен дом.

Едва когато забележим, че вратите в къщи са доста стари и е необходима тяхната подмяна, се размисляме за всичко свързано с тях – цени, дизайн, начини на отваряне, размери, материали, от които да са изработени и т. н. Действително има доста важни подробности, които ни засипват при избор на нови интериорни врати и всяка една от тях е от значение.

Едни от доста често срещаните врати днес са изработени от МДФ плочи. Те се отличават с чувствителност към влагата, стабилност на конструкцията (в която е добавен парафин), достъпни цени в сравнение с врати, изработени от дървесина, екологично чисти материали, дълготрайност и качество на изработката. Вариращите за интериорни врати цени е един от въпросите, които ще ви се иска да задавате често, особено ако сте похарчили голяма част от предвидения бюджет за ремонт.

Не можем да ви обещаем, че покупката на нови и модерни интериорни врати ще ви излезе без пари, но можем да ви гарантираме, че при покупка на врати от МДФ плоскости ще направите разумна инвестиция за години напред, защото те се предлагат на доста добри цени и са по-издръжливи от вратите от дърво (въпреки, че дървените врати са по-скъпи). Не на последно място, този вид врати са изключително красиви и се предлагат с най-различни цветове и дизайни. Просто трябва да се спрете на тези, които са подходящи за вашия дом, защото едно от условията при покупка на интериорни врати е те да се съчетаят с интериора.

Ако търсите качествени мебели от МДФ и ПДЧ, то Мебелисто е правилното решение!

Дефекти, които са се появили на покрива, могат да доведат до катастрофални резултати. Непланирани „дъжд“ на закрито, разваляне на материали, опасност от повреда на електрическото окабеляване - това е само част от проблемите, с които се сблъскват собствениците

Има ли днес модерни цветове за банята? Анализ и съвети за избор на цветове, които да съчетаете при обзавеждане на банята

 

Всеки един, който иска да бъде добре запознат с последните и нови тенденции и баните, може да отиде на едно от многото  изложения и нови колекции на големите производители, където да види какви са  модните тенденции. Преди 2- години са били модерни малките плочки с цвят бял или син, днес все потърсени и  по-популярни стават тъмните цветове в банята, както  и черните.  Дизайнери започват все по смело да експериментират  и предпочитат да слеят банята с интериора в цялото жилище. Това има за цел да се създаде  една цялостна визия на дома. Внимателно се избират и мебели за баня цени, които задължително да пасват на интериора.

 

Все по популярни са и  дървесните декори за плочки, които внасят и естествената част от природата в дома. В никакъв случай не бива да се робува на  модните тенденции, защото най-важното е какъв стил харесват самите собственици, домът е ваш и трябва да го направите такъв, че да ви харесва на вас. Пред банята може да поставите и паркет цени, които са достъпни. Така топлината от банята ще продължава и извън нея. Тези, които са със  собствен стил не са се интересуват от модните тенденции.  Не е лесно да се избере цвета на банята,  красотата може да се достигне с помощта на различни цветове. Имайте предвид, че  съчетаването на  цветове, които са един до друг в спектралната таблица е трудно, но  привлича цялото внимание, като  внасят хармония и дълбочина. Не слагайте прекалено много цветове, за да не нарушите баланса. Белият цвят е най – простият, но и най търсеният, той позволява комбинацията с всеки един от останалите тонове. Модерни цветове винаги има, но за всеки дом цветът, който е избран е най-модерният.

Повече идеи за баня можете да видите на онлайн магазин за мебели Мебелино

Днес ще говорим за това как да ремонтирате покриви, изработени от метал. Какви материали се използват за това, какви методи се използват за затваряне на дефекти на покрива и какви видове ремонтни работи съществуват.

При извършване на процедура по боядисване на стени, често хората работят изключително хаотично, което в последствие се изразява в слаб цялостен резултат от боядисването. С течение на времето професионалните бояджии и фирмите за боядисване са достигнали до няколко прости