Направихме ви кратко ръководство за подбор за вдъхновение от проектите на професионалистите. Тези бани са не само модерни, но и функционални.

  Най-добрите тенденции в дизайна на банята в  продължение на няколко сезона - минимализъм, естествени текстури и материали, както и основния цвят. Ако говорим за тенденции в интериорния дизайн като цяло, тогава там ще бъде добавено и блокиране на цветовете. Събрахме примери за дизайн на баня, които отговарят на съвременните тенденции, но едва ли ще загубят своята актуалност за следващите сезони.

Баня с терацови плочки

Работните или предпазни обувки се използват активно не само в тежката промишленост, но и в предприятията от леката промишленост. Ботушите, ниските обувки и сандалите от този вид служат като надеждна защита на краката от външни неблагоприятни фактори: от механични повреди при излагане на химикали. Например медицинската обувка може да се използва и в хранителната промишленост - тя отговаря на строгите изисквания на санитарните и хигиенните стандарти. Повече подробности за разновидностите и характеристиките на използването на работни обувки ще ви представим в тази статия.

Какво да направите, ако кранът за баня внезапно избухне или е необходима спешна инсталация на нов смесител? Най-лесният изход от тази ситуация е да се обадите на водопроводчик от нашата компания. Имаме опитни майстори, които са висококвалифицирани и могат бързо да се справят с решението на всякакви проблеми.

Всеки от производителите на домакински уреди се опитва да създаде най-пълните и разбираеми инструкции за купувача. Но трябва да се знае, че често инструкцията се използва за няколко вида / модели оборудване, поради което може да се опише някои функции, които не са налични в избрания от вас модел. Преди да закупите оборудване, най-добре е да потърсите инструкции за употреба в Интернет на уебсайтовете на производители или реномирани продавачи на домакински уреди, а след покупката - в кутията.

Инструкциите за експлоатация дават еднозначни отговори на въпроси като:

- предназначението на домакинския уред,

- какво да правя преди първата употреба,

- важни точки,

- поставяне и свързване,

- управление,

- използване,

- допълнителни функции,

- почистване и грижи,

- полезни съвети.

Има препоръки, които са подходящи за всички видове домакински уреди като:

- не позволявайте на децата да играят с устройството,

- винаги поставяйте устройството на равна хоризонтална повърхност,

- при почистване и поддръжка оборудването трябва да бъде изключено и изключено от електрическата мрежа,

- използвайте копчета и бутони само по предназначение,

- не потапяйте устройството във вода или други течности.

И има препоръки, свързани само с някои видове домакински уреди:

За да намалите консумацията на енергия, трябва да се опитате да не отваряте вратите на хладилника твърде често и да се опитате да ги затваряте по-бързо, особено когато е горещо и влажно. А също така постоянно проверявайте дали зад хладилника има свободна циркулация на въздуха.

Ако не сте видели инструкциите, когато сте закупили оборудването, това може да означава, че домакинските уреди са нови и наскоро са навлезли на пазара. В този случай продавачът, при поискване, ще ви изпрати инструкции веднага щом бъдат преведени от представителството на тази търговска марка.

Ако има инструкция, но на неразбираеми езици, това може да означава, че домакинските уреди не са предназначени за продажба у нас. И това автоматично води до отказ на сервизни центрове да обслужват тази конкретна техника, дори ако техниката е  добре позната марка.

Източник: vladives.bg

Ако вашето водопроводно оборудване не работи, нашият опитен водопроводчик ще може да извърши висококачествен ремонт или подмяна. Извършваме следните работи: ремонт на смесител, подмяна на кутия за смесител, подмяна на патрон в смесител, ремонт на душ кабина,

Помните ли времената когато имаше само памучно спално бельо и вълнение одеяла? Днес ситуацията е напълно променена и можете да си купите дори спално бельо изплетено от бамбукови нишки или от материя, която е била достъпна само за императорски и кралски фамилии в миналото. Затова, преди да изберете ново спално бельо за дома, помислете за следните неща…