Всеки човек иска банята му да има стилен и издръжлив ремонт. За да изпълните тази мечта, трябва да работите усилено и, разбира се, да изберете група от най-добрите специалисти по ремонта. Нашата компания вярва, че дизайнът на банята трябва да съчетава модерни технологии и традиционна изтънченост.

 

ВАШИЯТ ПОДХОД КЪМ ОБНОВЯВАНЕТО.

 

Има много нюанси, които е много трудно да се изработят сами. Ако решите да поверите ремонтните дейности на други хора, има възможност да надплатите. Частните работници често не гарантират надеждността на ВиК ремонтите и инсталациите.

По-добре е първоначално да се свържете с професионален сервиз, специализиран в ремонт на баня и тоалетна. Освен това такива компании най-вероятно предоставят гаранция за своите услуги.

Нашата организация е готова да извърши ремонт на баня до ключ. Имаме широка гама от услуги и комплексни проекти. Разполагаме с едни от най-добрите специалисти в областта на монтажа на бани.

 

СЕРВИЗЕН СПИСЪК.

 

Извършваме монтажни и демонтажни работи, монтираме вани, тоалетни и друго оборудване, изравняваме тавани, стени и подове, полагаме плочки и подови настилки, монтираме окачени тавани.

Ремонтът или обновяването на жилищното пространство е хубаво, но отнема много време. Ние предлагаме услуги за ремонт на баня в София, с надеждата, че няма да се притеснявате да търсите работници. Нашата компания ви гарантира надеждността и издръжливостта на всички извършени работи. Ще се чувствате комфортно, премествайки се в обновен, модерен дом. Добрият ремонт на баня изисква опит и широки познания от работниците. Свържете се с нас, ние сме професионалистите, които работят за вас. Нашите майстори могат да се справят с всяка работа, с всякаква сложност.

 

ЕТАПИ ПРИ РЕМОНТ НА БАНЯ:

 

 • Работници премахват старата вана, ВиК инсталации, ВиК оборудване, плочки и подови настилки. Начало на подготвителния етап.
 • Изключване на канализация, водоснабдяване и електричество.
 • Изравняване на пода, стените и тавана с помощта на влагоустойчиви материали.
 • Повърхностна облицовка, облицовка, с хидрофобни свойства.
 • Монтаж на опънат таван. Материалът зависи от бюджета и оформлението на помещението.

 

ВИДОВЕ РЕМОНТИ.

 

Ремонтът ще зависи от състоянието на банята. Разчитаме дали е имало аварии, наводнения или некачествен ремонт. Основната разлика между възможните ремонти е цената на използваните материали. В същото време качеството на ремонта няма да зависи по никакъв начин от избрания вид услуга, във всеки случай всичко ще бъде извършено качествено и с гаранция.

Ремоделирането е обичаен проект, който включва актуализиране на баня с помощта на традиционни дизайни и обичайни материали. В същото време цената е в средния диапазон.

Основният ремонт на баня включва изработване на индивидуален проект, актуализиране на всички ВиК, ОВК, канализация и осветление. В този случай се използват водоустойчиви материали с подобрено качество.

При елитен ремонт дизайнът се създава от най-добрите специалисти, външният вид на банята ще се комбинира с цялостния интериор на апартамента или къщата. При ремонтите се използват най-добрите строителни материали и най-новите технологии.

 

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА.

 

 • Персонален мениджър с индивидуален проект.
 • Лесно плащане, с удобен за вас график на плащане.
 • Гаранция за всички извършени от нас услуги, протокол за изпълнение на работата.
 • Надзор от специалисти на всеки етап. Богат опит в ремонтната индустрия.

Нашата организация е обновила повече от 15 000 квадратни метра.

Също така правим всички измервания абсолютно безплатно, а ако имате въпроси, нашите мениджъри по поддръжката ще ви отговорят много бързо и ще ви посъветват.

Комплексни работи

Фирмата ни извършва ремонт на баня и тоалетна до ключ. Извършваме всички видове дейности, необходими за комплексни ремонти. Можете също така да поръчате всякакъв вид услуга отделно.

 

КРАСИВИЯТ РЕМОНТ И МОДЕРНИЯТ ВОДОПРОВОД В БАНЯТА СА СТРАХОТНИ КОМПОНЕНТИ НА КОМФОРТА!

Изграждането на нов дом или обновяването на съществуващ е приятно събитие, но изисква опит, време и усилия, затова предлагаме нашите услуги, за да превърнем ремонта до ключ на баня, тоалетна или друго помещение в приятна стъпка по пътя към нанасянето апартамент или къща.

Комплексът за ремонт на баня до ключ изисква знанията и опита на специалисти в различни области (ВиК, електро, строителни работи). Поради тази причина препоръчваме да се свържете с нас. Нашите майстори могат да ремонтират бани и тоалетни в София с различни нива на сложност.

Изброяваме основните етапи на работа, които съставляват ремонт на баня:

 • демонтаж на стари водопроводни инсталации, тръби, облицовъчни материали и подготвителни работи. Варовата мазилка трябва да бъде напълно съборена, преди да продължите работата;
 • монтаж на водопроводни и канализационни тръби;
 • електрическо окабеляване;
 • изравняващи повърхности. За изравняване на стените се препоръчва използването на материали, които не променят свойствата си, когато са изложени на влага (например шпакловка на циментова основа, влагоустойчив гипсокартон);
 • полагане на плочки. Керамичните плочки са най-подходящият вариант за облицовка на стени и подове поради отличните си хидрофобни свойства;
 • завършване на тавана. Изборът на материал за довършване на тавана зависи от очаквания бюджет.