Създаването на спа оазис в собствената ви баня може да бъде толкова лесно, колкото да намалите бъркотията, да добавите различни аксесоари и успокояващи аромати и, ако е възможно, да обновите необходимите уреди за баня. Необходими са само няколко елемента, за да предизвикате спа атмосфера – елементи, които могат да подобрят сетивата ви както в големи, така и в малки бани. Разгледайте следните предложения и превърнете банята си в лична домашна спа среда.

Разчистете

Ключов елемент за спа визията е визуалната привлекателност на вашата баня. Като цяло спа центровете са склонни към минималистичен стил, който помага да се поддържа спокойното и релаксиращо усещане на пространството. Ако банята ви е отрупана с тоалетни принадлежности, грим и други продукти, потърсете решения за съхранение, които могат да скрият необходимите вещи. За други основни елементи помислете за аксесоари, които ще допълнят цялостния дизайн.

Създайте цветова схема

Неутралните цветове, съчетани със смели акценти и цветни аксесоари, могат да зададат тона на вашия домашен СПА център. Цветовете в земен тон могат да придадат на вашата баня органичен, но успокояващ ефект. Светлите и неутрални цветови схеми работят по-добре за по-малки бани.

Намерете правилното осветление

Осветлението е друг важен аспект за създаването на подходящата атмосфера в банята. Вградените таванни лампи или стенните аплици, които се предлагат с димерни контроли, могат да ви позволят да смекчите осветлението си и да получите по-подобно на спа усещане.

Надстройте вашите уреди за баня

Подобряването на изживяването ви под душа е лесно с луксозна душ глава. Свободностоящите вани, могат да осигурят уникален централен елемент, който да отговаря на всеки стил. Дори за по-малки бани, много производители предлагат широк набор от вани, които са достатъчно дълбоки, но се побират в по-малки пространства.

Добавете последните щрихи

Други по-малки детайли на вашата баня включват ароматерапия и успокояваща музика, фактори, които със сигурност ще ви помогнат да създадете настроение за домашен спа център.

Само с няколко ремонта и допълнения във вашата баня, можете веднага да превърнете банята си в луксозен оазис. Пресъздайте най-доброто спа изживяване с помощта на нашите консултанти в онлайн магазин Bg-Maistor.bg! Ние можем да ви преведем през разнообразието от мебели за баня, които ще бъдат идеални за вашия дом, от водещи производители. Свържете се с нас на 0887969780, 0889721281 и започнете проекта си днес!