Знаем, че е рано за пролетно почистване, за това просто ще го наречем "започване на новата година на чисто”. Нищо, че вече е февруари ? Предлагаме Ви да започнем от банята.

Но забравете да се огъвате и напъвате, за да почистите ваната, или да търкате неистово плочките и фугите. Електрическата четка за баня ще свърши упоритата работа, вместо вас, и лесно ще отстрани насъбралата се мръсотия. 

Електрическата четка за баня твърди, че почиства по-бързо и по-лесно! Тя:

  • Разполага с 3 накрайника с различна големина и форма, въртящи се на 360 градуса, за по-добро и ефективно почистване на различните места от Вашата баня. Просто трябва да сложите един, да натиснете бутона и да започнете;
  • Има и накрайник за удължаване за по-недостъпните и високи места;
  • Зарежда се с адаптер, който се включва в електрическата мрежа;
  • Оставя душа чист за по-малко от 30 секунди;
  • Работи без търкане;
  • С едно зареждане работи до 60 минути;

И все пак имайте предвид, че замърсяването няма да изчезне, като по чудо. Ще трябва и малко да се потрудите за това. Но пък с електрическата четка за баня SPIN SCRUBBER работата е истинско удоволствие!

Тази уникална четка за почистване е вашият основен помощник при почистване на бани, кухни, автомобили и дори прозорци. С помощта ѝ можете лесно да почистите всяка повърхност. Разполага с акумулаторна батерия, т.е. можете да почиствате без никакви кабели!

Комплектът съдържа три различни четки за почистване и полиране – универсална четка, четка за почистване на ъгли и четка за премахване на упорити замърсявания. Използвайки ги, можете да премахнете мръсотията и петната от всяка повърхност.

Можете лесно да почистите банята и тоалетната, ваната, кухненската посуда, прозорците, трудно почистващите се повърхности, труднодостъпните места и дори джантите на автомобила. Само изберете коя четка искате да използвате и я прикрепете към дръжката. Сменяте четката с натискането на един бутон. Минете през замърсената повърхност и вече всичко ще блести от чистота!