Топлото време връхлита изведнъж и затова трябва да сте подготвени. Забелязахме повишен интерес към леките, дишащи онлайн маратонки за лято 2021 в нашите офлайн магазини, затова решихме да съставим селекция от топ 5 на маратонки Adidas.

Експертите на онлайн магазин OnlineMaratonki.com подготвиха специална селекция от маратонки adidas.

Модерни и хитове модели маратонки adidas 2021

Adidas Deerupt

Когато за пръв път получихме тези маратонки в онлайн магазин си, веднага бяхме изненадани от смелостта на дизайнерите, които са изработили такъв уникален дизайн и го покриват със специална мрежа, която забелязваме в ретро моделите им. Страхотно е, че горната част на модела е изработена от еластичен материал, който идеално приляга на стъпалото - ефектът на втори пръст. Друг акцент на тези маратонки е удобната подметка от пяна, която предпазва крака от удар. Сто процента попадение от adidas.

adidas Prophere летен модел

Ако обичате странни силуети, тогава тези маратонки от adidas ще ви привлекат. Формата и визуалните ефекти на дизайнерите са много впечатляващи. Основната характеристика на модела е масивна полиуретанова подметка, която не само изглежда интересно, но и перфектно защитава краката по време на дълги разходки. Дишаща синтетична горна част предпазва крака ви от умора и проветрява цялото стъпало. Маратонки, които няма да искате да свалите след първия опит.

Adidas EQT колекция

Една от най-известните линии маратонки. За нас беше трудно да отделим само един чифт, защото всички те са страхотни за лятото. Почти всички маратонки от модерната линия EQT са изработени от дишащи материи, оборудвани с удобна подметка и допълнени от необичаен дизайн. Много двойки отдавна са хитове в нашия магазин. Изберете вашия любим модел.

adidas I-5923 с модерен дизайн

Обичате ли класическите характеристики на немската марка, но искате да опитате всички техни съвременни разработки? Тогава моделът I-5923 е вашият вариант за лятото. В тези маратонки дизайнерите успешно съчетаха миналото и бъдещето на adidas. Горната част на модела веднага предизвиква асоциации с класиката на марката, издържала теста на времето, а долната с подметка, изработена от Boost материал, веднага формира имиджа на всички актуални немски модели. Необичайна комбинация, която определено ще ви бъде полезна през лятото.

adidas PW Tennis Hu

Фарел Уилямс отдавна представи своето мнение за класиката на тениса на adidas. Неговият модел веднага стана популярен със своите необичайни визуални ефекти и смели цветове, които харесаха много маратонки. Горната част на модела е изработена от тънък дишащ материал, който не само позволява на въздуха да премине, но и фиксира стъпалото. Като цяло, прост, но много гъвкав силует за горещо време. Съветваме ви да го изпробвате.

Заключение

Този топ 5 на най-модерните летни маратонки през 2021 година е специално селектиран за всички големи почитатели на марката – както на дизайна, така и на комфорта. Допитахме се до редовни клиенти на онлайн магазина ни, които от години се доверяват на качеството, което OnlineMaratonki.com предлага. Моделите, които описахме като най-добри са вече изпробвани и препоръчвани от не само от специалистите на adidas, а и от най-върлите фенове на марката.