Чуем ли за декоративна козметика, веднага се досещаме за бляскави грим визии, които действително очароват и правят впечатление. Прекрасният и добре направеният макиаж е от ключово значение за самочувствието и за това да се усещаме прекрасно в кожата си. Ежедневното използване на грим, обаче, предполага, че продуктите наистина трябва да са с безкомпромисно качество, за да са максимално щадящи за кожата ни. И тук на сцената излиза козметиката на Clinique – безспорен световен лидер в грижата за кожата и употребата на висококачествена декоративна козметика.

Фон дьо тени и коректори от Clinique действително успяват да ни впечатлят

Добрият грим задължава да разполагаме с добра основа, върху която да нанесем продуктите. За целта е наистина необходимо кожата на лицето ни да е максимално заравнена и с избистрен тен, за да изглежда макиажът ни наистина добре.

От Clinique съсредоточават усилията си и впрягат дерматологичните си тествания и проучване в създаване на висококачествени фон дьо тени и коректори, които се славят с изключително щадящи формули, висока покривност и дълготрайност на продукта върху кожата. Именно това са и основните изисквания, които бихме могли да имаме към един фон дьо тен или коректор. Никой не желае продукт от този тип да се изтрие или разтече само след няколко часа носене. Артикулите на Clinique действително се задържат максимално дълго на лицето като, същевременно с това, притежават лека текстура, която цели минимално запушване на порите. Знаем, че при повечето фон дьо тени това е основен проблем, поради прекалено плътните формули, които сякаш запечатват лицето и лишават кожата ни от възможността да диша.

Спиралите за очи на Clinique се радват на особено голяма популярност сред клиентките

И докато сме все още на темата за декоративна козметика, няма как да не споменем и важността от употребата на качествена спирала за мигли. Спиралата е задължителен асортимент от създаването на прекрасен и привлекателен макиаж. За радост от марката Clinique предлагат висококачествени спирали, които, разбира се, са дерматологично и офталмологично тествани. Можете да бъдете сигурни, че продуктът няма да предизвика никакви раздразнения за очите ви. Спиралите на Clinique се характеризират с придаване на дължина и обем, спомагащи за придобиването на драматичен, енигматичен и притегателен поглед.

С всичко казано дотук се надяваме да сме съумели с предоставянето на богата и подробна информация, касаеща декоративната козметика на Clinique. Безспорно красотата и перфектният макиаж са цел на всяка дама, но и никак не бива да забравяме, че е от определящо значение и качеството на продуктите. Ето защо артикулите от Clinique се радват на наистина широка популярност сред потребителите – успяват съвсем умело да съчетаят качество и дълготрайност.