"Инвиктус" от "Пако Рабан" – вълшебен мъжки парфюм, отличаващ се със свежест и ненатрапчивост, парфюм, котйо ще Ви открои сред тълпата

И така, ако приемем че сте млад енергичен мъж, който все още не е открил перфектният парфюм, то тогава тази статия е точно за Вас. Не за друго, а поради простата причина, че в нея се говори за парфюмът "Инвиктус", който се характеризира с ухаещи приятно нотки и който придава важност на човешката личност.

Няма как да не споменем, че в съвременният свят на парфюмите, особено при  мъжката парфюмерия има невероятно количество свежи и направо искрящи аромати. За разлика от тях, те са пикантни, ориенталски, гурме. И двете са безспорно шик, но рядко се появяват уникални парфюми на пазара, които олицетворяват смелост, сила, свежест, лекота и пикантност. Това е спорен микс, но той успешно се "вкорени" в бутилка, наречена Invictus от Paco Raban. Отзивите не лъжат - това е аромат, който сякаш ни отвежда в древната антична атмосфера. Напомня за божества и атлети, за титани и красиви нимфи. Парфюмите са уникални, многостранни и имат свой специален, неподражаем характер. Може би не всеки ще хареса такъв аромат, но ако сте се влюбили в него, тогава определено имате нестандартен вкус и специално мнение.

Обонятелна пирамида Преди да проучим подробно ревютата на мъжкия парфюм "Invictus" от "Paco Raban", трябва да се запознаете с основните компоненти, които формират тяхната основа. Четирима парфюмеристи са работили върху тяхната селекция и комбинация - Olivier Polier, Anne Flipo, Véronique Nyberg и Dominique Ropion. Резултатът е воден аромат, подкрепен от дървесна основа.

Той се основава на следните компоненти:

Връхни нотки: мандарина, грейпфрут и морски мотиви.

Основни нотки: лавров и жасмин.

Базов акорд: дъбов мъх, дърво хужак, амбра и пачули. Условно тези парфюми могат да се нарекат мост, който свързва изключително свежи и леки нотки и наситени, болезнени, дървесни и малко ориенталски. Ето защо ароматът е невероятно мъжествен, безкомпромисен и дори смел.

Няма как да не признаем, че младежите от 16 години, до 40 си падат изключително по този парфюм. Причината се крие в това, че той не е тежък, свеж е, но и придава изключително приятно усещане.

Устойчивост и сила. Най-добре можете да определите тези показатели въз основа на прегледи. Мъжкият парфюм "Invictus" от "Paco Raban" е невероятно устойчива композиция. Парфюмът може да издържи повече от 8 часа върху тялото и дрехите. През целия ден те ще се отварят със свежи, леки, морски нотки. Упоритост и острота с всичко това ще бъдат осигурени от дървото, което лежи в основата, и от амбра. Особено внимание в рецензиите на "Invictus" от "Paco Raban" е отделено на шлейфа им. Той е невероятно силен, обгръщащ и дълготраен. Ароматът изпълва стаята, но не причинява главоболие. Други ще го усетят от разстояние дори в края на деня, като ви правят комплименти и се усмихват.

Правили сме експеримент с няколко дами, като сме искали мнението им, именно касаещо уханието на този парфюм, и знаете ли, почти всички са на мнение, че този парфюм е топ-а на топ-а, с други думи, време е да помислите, дали да не смените настоящият си, този, който сега ползвате, именно с парфюм Инвиктус. Опитайте, гарантираме, че ще Ви допадне.