Ако вашето водопроводно оборудване не работи, нашият опитен водопроводчик ще може да извърши висококачествен ремонт или подмяна. Извършваме следните работи: ремонт на смесител, подмяна на кутия за смесител, подмяна на патрон в смесител, ремонт на душ кабина,

запечатване на душ кабина, подмяна на смесител за душ, ремонт на водопроводни тръби, ремонт на канализационни тръби, ремонт на канализационна помпа, ремонт на резервоар, ремонт на тоалетна чиния, ремонтни инсталации.

Можете да опитате да извършите ремонта сами, но ако нямате достатъчно опит, водопроводчикът ще го завърши така или иначе, чиито услуги, макар и да не са безплатни, са надеждни! По този начин ВиК услугите винаги са оправдани. В ремонта трябва да се ангажира само специално обучен майстор, който знае за всички „клопки“ в тази област. Не бива да се опитвате да поправяте дори най-малките повреди със собствените си ръце, спестяването на ефективността ви се превръща в нови разходи. Ако има неизправности във водопроводните инсталации, водопроводчикът не само ще ги отстрани, но и ще ви спести време и пари.

Можете да се обадите на водопроводчик много просто, като ни се обадите на +359 897 403 510; +359 896 221 099. Квалифициран водопроводчик на високо ниво ще дойде при вас, на когото може да бъде възложено изпълнението на водопроводните работи.

Компанията АкваЕМ гарантира: Професионален и точен ремонт на ВиК от ръцете на опитни специалисти, използвайки съвременни материали. Достъпни цени за ремонт на ВиК услуги; Предоставяне на професионални съвети на майстори във всички области на интерес.

Интересувате ли се от дребни водопроводни ремонти в София?

Днес, когато се свържете с нашата компания, винаги можете да получите квалифицирана услуга:

- Ремонт на душ кабина;

- Ремонт на тоалетна чиния;

- Ремонт на резервоари

- Ремонт на радиатори;

- Ремонт на ВиК инсталации;

- Ремонт на подгряващи релси за кърпи;

- Ремонт на Смесител;

- Премахване на течове; 

 

Работим седем дни в седмицата и приемаме заявления 24 часа в денонощието!

На свой ред компанията "АкваЕМ" гарантира:

Професионален и точен ремонт на ВиК от ръцете на опитни специалисти, използващи съвременни материали;

Достъпни цени за ремонт на ВиК услуги;

Предоставяне на професионални съвети от майстори във всички области.