При закупуване на ново оборудване са необходими и висококачествени бързи услуги на водопроводчик: не всички продавачи на водопроводно оборудване и вградени домакински уреди предоставят услуги за инсталиране, стартиране и тестване на перални и съдомиялни машини, сифони и филтри.

Огромни неудобства могат да бъдат причинени и от дребни ремонти, които изискват обслужването на опитен водопроводчик: днес дори най-простата смяна на главата на смесител може да обърка собственика, когато става въпрос за иновативен дизайнерски модел.

Предлагаме да се отървем от стереотипа, че търсенето на водопроводчик за предоставяне на определена услуга със сигурност е свързано с караница, нарушаване на графика на деня чрез изчакване и необходимостта от самостоятелно търсене на рядка част, без която, може да се окаже, че в случай на контакт с неквалифициран работник, перфектният ремонт е невъзможен. Всичко, което изисква да се обадите на нашата компания, когато откриете най-малката повреда – например теч от кран или затруднения при промяна на обема и налягането на топла и студена вода.

На вашите услуги е опитен водопроводчик, чието посещение:

  • ще се проведе незабавно или в определеното от вас време, включително през нощта, през уикенда или празника;
  • ще струва договорената сума на разположение без изненади;
  • не изисква ремонт на повредени основни конструкции и вътрешни повърхности;
  • не изисква второ обаждане до друг майстор.

Предоставяме възможност за обаждане на водопроводчик за извършване както на малки, така и на високоспециализирани комплексни услуги: свързване на бойлер, котел, пералня и съдомиялна, монтаж на джакузи, душ, вградена мивка, водомер, релса за кърпи, филтър, почистване канализационната система.

Предоставянето на водопроводни услуги може да включва проектиране на водоснабдителна система от нулата, изготвяне на схема за окабеляване с покупка, доставка и разпределение на тръби, свързване на нови водопроводни възли.

ВиК услуги - висококачествени, бързи, достъпна цена

Цените на ВиК услугите варират в зависимост от сложността и продължителността на предстоящата работа.

В нашия списък са включени качествени водопроводни услуги: почистване на запушвания, отстраняване на течове, подмяна на сменяеми елементи на смесителя. Услугите за ремонт на ВиК, от които се нуждаете, не са дреболия за нас: не се колебайте да се обадите на сериозен специалист, ако кранът ви просто тече или плътно се затваря. Нашата цена за водопроводни услуги, съчетана с възможността да планирате посещение в удобно време, ви позволява да отстраните проблема незабавно.

Предлагаме ВиК услуги в София и Софийска област. След като получим заявление за спешно обслужване или ремонт, ние незабавно ще изпратим водопроводчик на посочения адрес: отдалечеността на вашия дом от центъра на столицата не влияе върху цената на услугата.

Ефективност, качество, прозрачна разумна цена са нашето професионално кредо. Всякакви ВиК услуги - от дребни ремонти до сложно подреждане на нова баня - няма да изискват да губите време и емоционални разходи.

 

 

**Конзола за дебъг на Joomla!**

**Сесия**

**Информация за профила**

**Използвана памет**

**Заявки към базата данни**

**Зареждане на грешките в езиковите файлове**

**Заредени езикови файлове**

**Ред без превод**